تاريخچه كميته رابط سيرد ايران
در سال 1378 ( 1999 ميلادي ) به همت شركت برق منطقه اي تهران به ويژه آقاي دكتر احمدعلي بهمن پور با تشكيل كميته رابط سيرد ايران متشكل از مسئولين صنعت برق در بخش هاي دولتي و خصوصي و اساتيد دانشگاهي و انتخاب ايشان به عنوان اولين دبير كميته رابط سيرد ايران ، درخواست عضويت جمهوري اسلامي ايران با كسب موافقت وزير وقت نيرو و مديران ارشد صنعت برق به دبيرخانه سيرد بين الملل در شهر بروكسل بلژيك ارسال شد. اين درخواست در همان سال در كميته راهبردي سيرد بين الملل مطرح و پس از موافقت ، از سال 1999 ايران به عنوان عضويت وابسته در سيرد بين الملل پذيرفته شد.
در سال 2001 كه اولين سال مشاركت ايران در سيرد بين الملل بود تعداد 30 خلاصه مقاله براي اجلاس آمستردام هلند ارسال كه از بين مقالات مزبور 10 مقاله پذيرفته شد. براي اجلاس 2003 بارسلون 23 مقاله از ايران ارسال شد كه 12 مقاله آن مورد پذيرش قرار گرفت و در پي آن بخاطر بازنشستگي آقاي دكتر بهمن پور و فقدان سازماندهي پويا براي دبيرخانه سيرد ايران ، تعامل كميته رابط سيرد ايران با سيرد بين الملل كاهش يافت تا به حدي كه سيرد بين الملل در سال هاي 2007 ضمن ارسال نامه اي گلايه آميز به دبيرخانه سيرد ايران اعلام داشت چنانچه فعاليت هاي لازم و كافي صورت نپذيرد ادامه عضويت ايران در سيرد بين الملل لغو خواهد شد.
در سال 1387 ( 2008 ميلادي ) با هدايت شركت توانير ، دبيرخانه كميته رابط سيرد ايران مجدد سازماندهي شد و با انتخاب و معرفي دبير جديد كميته رابط سيرد ايران به سيرد بين الملل و قرار گرفتن كميته رابط سيرد ايران در ساختار سازماني انجمن صنفي كارفرمايي شركت هاي توزيع برق ، سيرد ايران با حمايت مسئولين ارشد صنعت برق ، مراكز علمي ، پژوهشي ، دانشگاهي و استفاده از ظرفيت هاي انجمن شركت هاي توزيع نيروي برق و ديگر موسسات صنعتي و علمي مرتبط و همچنين كارشناسان و پژوهشگران كشور توانست گام هاي بلندي در جهت افزايش همكاري ها با سيرد بين الملل و شناسائي و ارتقاي توانمندي هاي علمي و فني پژوهشگران كشور و معرفي ايشان در مجامع علمي بين المللي بردارد.
در سال 2009 در اجلاس پراگ ايران با يازده مقاله پذيرفته شده حضور يافت و در پي آن روند رو به رشد اين حركت تداوم پيدا كرد ، بطوريكه در اجلاس 2011 فرانكفورت با پذيرفته شدن 31 مقاله از سوي ايران به رتبه پنجم در بين كشورهاي جهان دست يافت. در ادامه اين موفقيت ها و حمايت هاي انجمن و مديران ارشد صنعت برق و تلاش هاي دبيرخانه سيرد در اجلاس استكهلم كشور مان با 96 مقاله پذيرفته شد ه و كسب رتبه نخست در صدر كشورهاي جهان قرار گرفت.
کنگره بین المللی سیرد، معتبرترین مرجع علمی و کاربردی و تخصصی در توزیع نیروی برق در سطح جهانی است. ایران در طی دو دهه حضور موفقیت آمیز در کنفرانس ها و کارگاه های آموزشی این نهاد بین المللی در سال 2016، (آبان ماه 1395) به عضویت پیوسته این کنگره پذیرفته شد. قبل از آن با توجه به فعالیتهای پیوسته کمیته سیرد ایران منطبق با اهداف علمی کاربردی سیرد بین الملل، مجوز لازم برای برگزاری کنفرانس های منطقه ای سیرد در تهران دریافت شده، و از سال 2013 تا 2023 میلادی به طور مستمر ده (10) کنفرانس منطقه ای در تهران برگزار شد، که نمایندگان سیرد بین الملل در اولین ، ششمین و نهمین کنفرانس منطقه ای، به عنوان سخنران مدعو و سخنران کلیدی حضور داشته اند.
اکنون در جهت استمرار این روند رو به رشد در نظر است یازدهمین کنفرانس منطقه ای سیرد در بیست و ششم و بیست و هفتم دی ماه سال 1402 با حضور مدیران صنعت برق، صنعتگران و پژوهشگران ایرانی و دیگر کشورها، به صورت دوزبانه در تهران برگزار شود. برگزارکنندگان کنفرانس امید دارند با دریافت مقالات ارزشمند صنعتگران و پژوهشگران کشور و دیگر علاقمندان، بتوانند با برنامه ریزی مناسب و برگزاری مطلوب کنفرانس، گام مثبتی در جهت رشد و اعتلای صنعت توزیع نیروی برق، و تبادل دانش و یافته های علمی بین پژوهشگران ایرانی و دیگر کشورها برداشته شود.
آخرین مهلت ارسال چکیده تفصیلی
1402/07/30اعلام نتایج داوری چکیده تفصیلی
1402/08/25آخرین مهلت ارسال مقاله کامل
1402/09/15تایید نهایی مقاله کامل
1402/10/10اعلام برنامه کنفرانس
1402/10/15به استحضار نگارندگان محترم مقالات میرساند که رعایت دقیق این فرمت چکیده تفصیلی و شیوه نگارش آن الزامی بوده، و عدم رعایت آن میتواند منجر به رد مقاله شود....
The respected authors are reminded that it is mandatory to strictly follow this Extended Abstract format and its writing style. Failure to follow it may lead to the rejection of the article
...
مشاهده برنامه زمان بندی یازدهمین کنفرانس سیرد منطقه ای ایران